Younes van Ruth

Back-end developer

#ResourceNotFound: DynamicContentResources, About# Younes van Ruth

Ik werk sinds november 2009 bij Estate, waar hard werken en plezier perfect samen gaan. Zelf ben ik iemand die graag het voortouw neemt en snel beslissingen durft te nemen, maar ook zeker analytisch ingesteld is. Opgeven komt in mijn woordenboek niet voor, want ‘gaat niet, bestaat niet’. Ik vind het leuk om mezelf steeds te blijven verbeteren en dan vooral op het gedragsaspect.

Als ik op vakantie ga neem ik daarom vaak leuke boeken mee die mij daarbij kunnen helpen. Deze boeken zullen dan ook vaak uit het ‘zelfhulp, NLP’ hoekje komen. Een van de dingen die ik hierbij zeker heb geleerd is: ‘Als je doet wat je deed, ga je krijgen wat je kreeg’. Wil je een ander resultaat, dan zal jij er zelf iets voor moeten veranderen. Ga uit van je eigen positieve eigenschappen en doe iets met je verbeterpunten.

Naast plezier op mijn werk heb ik ook nog een hobby waar ik mezelf volledig in kan verliezen. Ik hou ervan om te sporten. Ik doe aan krachtsport in de vorm van bankdrukken en zit in een voetbalteam waar ik de rol van keeper vervul. In de krachtsport ben ik erg serieus en samen met mijn twee sportmaten train ik drie keer per week. Op dit moment ben ik mezelf aan het voorbereiden op wedstrijden, in de hoop in 2017 Nederlands kampioen te zijn in mijn gewichtsklasse.

Younes is onlangs uitgeroepen tot Most Valuable Professional!
 
Sitecore MVP Ambassador 2019

Younes werkt samen met

Laatste blogposts