Sven Jeurgens

Front-end developer

#ResourceNotFound: DynamicContentResources, About# Sven Jeurgens

Al vanaf jonge leeftijd kan ik mezelf uren bezighouden met grafisch ontwerpen en front-end development. Het is dan ook niet ongewoon als dit tot diep in de nacht doorgaat. Sinds augustus 2018 mag ik me tijdens mijn werk bij Estate volledig focussen op grafisch ontwerpen en front-end development.

Ik vind het altijd erg fijn als ik andere mensen blij kan maken met mijn kennis over ICT en media. Hierdoor ben ik tegenwoordig bijna altijd wel online te vinden, en werk ik ook in mijn vrije tijd aan veel verschillende projecten. Ik heb een beetje een mentaliteit waarbij ik vind dat er altijd wel plek is voor extra werk.

Op de weinige momenten dat ik niet druk aan het werk ben kijk ik graag series, game ik graag, luister ik graag muziek, en besteed ik tijd met vrienden. Je kunt hierdoor eigenlijk wel zeggen dat ik het grootste deel van mijn tijd achter een beeldscherm te vinden ben. Dit geldt voor zowel het intensief werken, als het besteden van mijn gebrek aan overige vrije tijd. Helaas bestaat een dag maar uit 24 uur.