Marcel de Jong

Consultant, Designer

#ResourceNotFound: DynamicContentResources, About# Marcel de Jong

Van kleins af aan ben ik een knutselaar. Willie Wortel (uit de Donald Duck) vond ik altijd bijzonder interessant met zijn steeds weer nieuwe uitvindingen.

Als strateeg kijk ik graag met je naar de toekomst en ontdekken we samen de mogelijkheden. De markt transformeert, doelgroepen veranderen en technologie was nog nooit zo geavanceerd als nu. Wat betekent dat voor de samenleving en het bedrijfsleven? Daar denk ik met plezier samen over na.

Als designer laat ik graag zien wat er mogelijk is. Klanten en teamleden neem ik op een enthousiaste manier mee. Hierbij maak ik gebruik van speelse technieken zoals rollenspellen en brainstormsessies. Op basis van de gekozen strategie laat ik zien hoe de nieuwe werkelijkheid eruit kan komen te zien. Dat resulteert in een snelle schets op een whiteboard, een set wireframes of een gedetailleerd visueel ontwerp.

Om te ontspannen na een week hard werken vind je me met vrienden of familie meestal buiten: skiën, hiken, kamperen, kampvuurtjes, windsurfen en nog veel meer. Bij Estate vind ik het heerlijk om na onze uitgebreide lunch mijn collega’s uit te dagen voor een potje pingpong.

Volg mij ook op Twitter.
 

Marcel werkt samen met

Laatste blogposts