Marc Gutlich

Head of Sales

#ResourceNotFound: DynamicContentResources, About# Marc Gutlich

Gaan als een raketje, soms ongecontroleerd maar altijd met een doel namelijk; iedere keer weer proberen het beter en anders te doen. Ik focus mij samen met het pitchteam op het werven van mooie relaties die we online op de agenda hebben staan.
 
Energie krijg ik van de blije gezichten van het team als we mooie projecten opleveren. En ook als we goede feedback krijgen van tevreden klanten die met ons verder willen werken aan nieuwe online projecten.

Qua persoon ben ik resultaatgericht en heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Sommigen vinden me wat direct, vind ik zelf ook wel overigens hoor. Ik ben sinds 1999 actief in de online markt dus before the bubble zeg maar. Ik heb veel kennis en ervaring van cms/digitale platformen en weet hoe deze succesvol kunnen worden ingezet.

Als ik een keer niet met werk bezig ben doe ik aan zaalvoetbal, windsurfen en kook ik vooral in het weekend. Sinds 1 jaar hebben Mascha en ik ook naast twee dochters, een kat Mies, ook een hond Moos waarmee ik rondwandel als de dag begint en eindigt. 

Marc werkt samen met