Floor Mutsaers

Project coördinator

#ResourceNotFound: DynamicContentResources, About# Floor Mutsaers

Welkom op mijn pagina! Leuk dat je even de tijd neemt om mij beter te leren kennen. Mijn naam is Floor Mutsaers, Project Coördinator bij Estate. In deze rol heb ik het geluk om veel met mensen te mogen werken en met diverse bedrijven en bedrijfsculturen in aanraking te komen. Mijn passie is het samenbrengen van en het beste resultaat halen uit mensen, digitale oplossingen en organisaties. Met als uitgangspunt vertrouwen in en waardering voor elkaar en uiteraard een prachtig eindresultaat neerzetten.  

Na de studies HRM management en Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg ben ik in 2012 begonnen in de online wereld. Hierbij heb ik in zowel de rol van leverancier als van klant gewerkt. Vanaf begin 2019 ben ik werkzaam bij Estate als Project Coördinator. Met mijn achtergrond in de e-commerce wil ik samen met het team onze klanten blijven inspireren en uitdagen om samen mooie oplossingen te maken.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn vriend, vrienden en familie. Ik ben een bourgondiër en geniet van lekker en uitgebreid eten. Gelukkig ben ik ook actief en sport ik meerdere keren per week. Tijdens mijn vakantie ga ik het liefst op reis en op een vrije avond vind ik het heerlijk te ontspannen met een film, boek of een leuke komiek in het theater.

Laatste blogposts