Dave van Emmerik

Designer, Front-end developer

#ResourceNotFound: DynamicContentResources, About# Dave van Emmerik

Als webdeveloper ben je een generalist, maar dan wel met een focus op één discipline. Mijn specialisme is Front-end development. Binnen dit vakgebied kan ik mijn achtergrond als designer, mijn ervaring als programmeur en mijn interesse voor animatie combineren. Het resultaat kan variëren van functionele code tot 3D VR Animaties. Voor state of ‘the art experiences’ ga ik mij, binnen de kaders van zelfsturendheid, het komend jaar extra hard inzetten! 

Wanneer ik even niet online ben, dan sta ik vrij nuchter in het leven. Ik ben ambitieus, leergierig en breed geïnteresseerd. Tegelijkertijd kan ik ook de dag plukken en ben ik dol op hele flauwe humor en ongein. Daarnaast vind je mij (te weinig) in de keuken. Koken vind ik mooi, maar het resultaat verorberen nog beter. Het liefst met leuk gezelschap en een fatsoenlijk biertje of een middelmatige wijn of port.

Om niet rollend door het leven te gaan probeer ik in de vrije uurtjes te sporten. Ik heb lang plezier gehaald uit rugby, boksen en kickboksen, maar focus mij nu meer op duursport. Ik train op mijn dooie akkertje voor (olympische) triathlons en doe dat deels gezamenlijk met collega’s Frank en Fokkejan. Het zou mooi zijn ooit een Ironman op Kuna te doen, maar ik ben oprecht bang onderweg opgevreten te worden door een witte haai.

Dave werkt samen met

Laatste blogposts