Umbraco & Estate

In een zoektocht naar een open source systeem lag Umbraco (als enige) al enige tijd onder onze loep. Tot nu. In navolging van bedrijven als Microsoft, Peugeot, Heinz, Costa en Carlsburg zijn wij ook over de streep. Ja, wij zijn trots om te kunnen melden dat wij geregistreerd Partner van Umbraco zijn! Gebaseerd op het .Net / C# platform, voelt Umbraco direct als bekend terrein voor zowel de front- als backend developers. Het systeem is veilig, snel en uiterst flexibel. Alles is mogelijk met gebruik van de API’s, content flow, de honderden plug-ins en de ingebouwd.

Wat Umbraco voor jou kan betekenen

Sinds de motie-Vendrik is aangenomen in de tweede kamer, wordt open source software gebruik in de publieke sector gestimuleerd. Lange tijd werd alsnog gekozen voor commerciële alternatieven, omdat open source vaak niet aan de strenge kwaliteitseisen kon voldoen. Op web-gebied zijn die tijden met Umbraco inmiddels voorbij. Een solide, enterprise CMS, zonder licentiekosten en met een zeer actieve community is wat Umbraco biedt.

Samen met Estate kies je voor een robuust systeem en een digitale partner voor de toekomst.

Wie kozen al eerder voor Umbraco?

  • kies MBO umbraco digital partner estate digital tilburg rotterdam lissabon
  • roc west brabant umbraco klant estate digital

  • the hague hearing centre umbraco website by estate digital
  • de rooi pannen umbraco cms estate digital

De Rooi Pannen koos voor Umbraco

Scholengemeenschap De Rooi Pannen koos voor Umbraco in combinatie met de Contour module. Lees hier meer over deze case.

De Rooi Pannen Mobiel

Wat mogen we voor jou betekenen?

Het lijkt ons leuk om kennis met je te maken. Wij zijn bereikbaar via verschillende kanalen. Neem je contact met ons op? De koffie staat klaar!