smarter results together

Zonnebloem

Rotterdam

De Zonnebloem is een op en top vrijwilligersorganisatie en wordt helemaal door vrijwilligers bestuurd. Dat geldt niet alleen voor de plaatselijke, regionale en provinciale afdelingen van de Zonnebloem, maar ook voor het hoogste toezichthoudende en besluitvormende orgaan: de Nationale Vergadering.

Uitdaging 

Om nu en ook in de toekomst nieuwe vrijwilligers, donateurs en deelnemers te werven, heeft de Zonnebloem aan Mangrove en Estate gevraagd om de nieuwe corporate website te ontwikkelen. Deze maakt onderdeel uit van de campagne ‘Zonder elkaar is iedereen alleen’. Juist daarom was er sprake van een harde deadline zonder te kort te doen aan de beoogde doelstellingen.

Belangrijke doelstellingen voor de site waren:

  • Het bereiken van een jongere doelgroep, waaronder potentiële vrijwilligers, donateurs en deelnemers;
  • Het ontsluiten van het uitgebreide vakantieaanbod voor zowel gasten als vrijwilligers
  • Het werven van nieuwe gasten en vrijwilligers;
  • Het benutten van de kracht van social media;
  • Het op aantrekkelijke wijze presenteren van haar grote en gevarieerde aanbod aan vakanties en activiteiten;
  • De nieuwe site moest uiteraard goed gevonden worden door de zoekmachines.
Website

Resultaat 

De nieuwe website van Stichting Zonnebloem geeft met 1 oogopslag een helder overzicht van wie de Zonnebloem is en wat zij betekend voor zowel de gasten als de vele vrijwilligers die aangesloten zijn bij de Zonnebloem.
De website sluit volledig aan op haar campagne ‘Zonder elkaar is iedereen alleen’. Dit is echter nog maar het begin. De website wordt continue doorontwikkeld en er worden nieuwe plannen gemaakt om de diensten voor gasten en vrijwilligers verder uit te breiden en te verbeteren.

Inspiratiefoto's

Wat mogen we voor jou betekenen?

Het lijkt ons leuk om kennis met je te maken. Wij zijn bereikbaar via verschillende kanalen. Neem je contact met ons op? De koffie staat klaar!