Strategie smarter results together

Woonstad Rotterdam

Rotterdam

Estate is de trotse digitale partner van Woonstad Rotterdam. 
Vanaf 2011 is Estate actief met de invulling van de digitale ambities van Woonstad. In nauwe samenwerking met Woonstad zijn er de afgelopen jaren diverse succesvolle trajecten gerealiseerd. Van het bouwen van de mobiele woonstad app tot het ontwikkelen van de Stadswonen site en huurdersportalen. Er is daarnaast sprake van een continue doorontwikkeling van de online omgeving van Woonstad.

Jarenlang dé vaste partner van woningcorporatie Woonstad Rotterdam

Woonstad Rotterdam is ambitieus en wil digitaal haar doelgroepen ontzorgen. Het aanbieden van het juiste woningaanbod, het verlenen van service aan haar bestaande relaties, het geven van voorlichting en het steeds meer gepersonaliseerd werken zijn thema’s waar Estate aan werkt.

Online uitdaging en oplossing 

Een aantal mooie projecten zijn o.a.:

  • het realiseren en doorontwikkelen van klantenportalen van Stadswonen en Woonstad;
  • geavanceerde zoekfunctionaliteiten voor het ontsluiten en presenteren van het aanbod van koop/huur woningen en bedrijfsruimte;
  • corporate sites van Woonstad en Stadswonen;
  • reparatie app.

Aanpak

In nauwe samenspraak met Corporate Communicatie en het Webteam zijn we op wekelijkse basis in overleg met Woonstad Rotterdam. Om vervolgens aan de slag te gaan met het vertalen van online ambities naar werkende functionaliteiten. Echt een mooie samenwerking die online resultaat oplevert.

Woonstad Rotterdam Estate Digital

Resultaat

In nauwe samenwerking met het communicatieteam van Woonstad Rotterdam is een enorme sprong gemaakt om de corporate communicatie en selfservice mogelijkheden op de site te benutten. Bekijk hier het resultaat.

Wat mogen we voor jou betekenen?

Het lijkt ons leuk om kennis met je te maken. Wij zijn bereikbaar via verschillende kanalen. Neem je contact met ons op? De koffie staat klaar!