Strategie smarter results together

Woonstad Rotterdam

Rotterdam

Estate online samenwerking met Woonstad Rotterdam. Van online strategie en SEO tot het bouwen van applicaties en vormgeven van e-marketing campagnes. Jarenlang dé vaste partner van woningcorporatie Woonstad Rotterdam.

 

Jarenlang dé vaste partner van woningcorporatie Woonstad Rotterdam

Woonstad Rotterdam is een actieve woningbouwcorporatie die online communicatie, selfservicemogelijkheden en verhuur en verkoop van onroerend goed middels internet hoog in het vaandel heeft staan. Sinds 2010 is Estate online partner voor Woonstad Rotterdam. Onze dienstverlening voor Woonstad strekt zich uit van online strategie en SEO tot het bouwen van .Net applicaties en vormgeven van e-marketing campagnes.

Online uitdaging en oplossing 

In 2011 hebben we de volgende activiteiten uitgevoerd voor Woonstad Rotterdam:
  • koppeling woningaanbod met Funda;
  • make-over en interactie Corporate site;
  • ontwerp en inrichting MailPlus;
  • start ontwikkeling van het online klantenportaal;
  • online strategie;
  • SEO optimalisatie en advies Google analytics.

Aanpak

Estate is sinds 2010 online partner van Woonstad Rotterdam. In nauwe samenspraak met Corporate Communicatie en het Webteam zijn we op wekelijkse basis in overleg met Woonstad Rotterdam over het vertalen van hun online ambities naar werkende functionaliteit. We praten niet meer over projecten maar over een samenwerkingsproces.

Woonstad Rotterdam Estate Digital

Resultaat

In nauwe samenwerking met het communicatieteam van Woonstad Rotterdam is een enorme sprong gemaakt om de corporate communicatie en selfservice mogelijkheden op de site te benutten. Bekijk hier het resultaat.

Wat mogen we voor jou betekenen?

Het lijkt ons leuk om kennis met je te maken. Wij zijn bereikbaar via verschillende kanalen. Neem je contact met ons op? De koffie staat klaar!