Sitecore crisiscommunicatie

Veiligheidsregio MWB

Vanaf eind september 2016 start de Veiligheidsregio Midden-en West Brabant een regionale campagne genaamd Vooropletters. De campagne heeft als doel om bewustzijn rondom veiligheid te creëren en bewoners te activeren hier een steentje in bij te dragen.

De aanleiding

Veiligheid wordt in de meeste gevallen pas een actief en interessant onderwerp als er iets fout is gegaan. Iedereen heeft echter invloed op niet alleen de eigen veiligheid, maar ook die van anderen. De veiligheidsregio wil dit veranderen door het structureel onder de aandacht te brengen en hiermee het kennisniveau te verbeteren. Geen specialisten, maar een bredere en betere basiskennis. In de regio moet bovendien bekend worden dat er een specifieke organisatie is die zich sterk maakt voor de veiligheid en deze coördineert op momenten van nood.

Een mooie uitdaging die wij samen met Ambitions zijn aangegaan.

vhr-mwb-laptop vooropletters-responsive

Voorop voor veiligheid in de regio

Een campagnesite gemaakt binnen de bestaande Sitecore omgeving van Veiligheidsregio MWB. Door gebruik van bestaande componenten is deze site snel gerealiseerd. Klaar voor de start van de campagne!

Benieuwd wat jij kunt doen als Vooropletter in de regio of naar deze campagnesite?

Bezoek de website
vooropletters-tablet

Wat mogen we voor jou betekenen?

Het lijkt ons leuk om kennis met je te maken. Wij zijn bereikbaar via verschillende kanalen. Neem je contact met ons op? De koffie staat klaar!