Web design Sitefinity

ROC Tilburg

Een onderscheidend design dat gemaakt is vanuit de gedachte dat de informatie altijd en overal te raadplegen moet zijn. Of je nu met je mobiele telefoon in de bus zit of met je tablet op de bank.

Een duidelijke website die antwoord geeft op de vragen van potentiële studenten en hun ouders/verzorgers. Met deze wens kwam ROC Tilburg in het voorjaar van 2014 bij ons terecht. De jonge doelgroep van ROC Tilburg is het gewend om snel informatie te vinden, het liefst met hun mobiele telefoon. 

roc-tilburg-laptop

Samen met ROC Tilburg is Estate aan de slag gegaan met een intensief traject. Tijdens de ontwikkeling is steeds opnieuw gekeken naar wat de meeste waarde voor de doelgroep toevoegde.  Alle elementen op de website zijn gemaakt met de behoeften van de potentiële student in het achterhoofd. Met welke vragen zitten zij? Hoe zoeken zij op de website? Op welke vragen moet antwoord gegeven worden?

roc-tilburg-responsive

Award winnende site

We zijn erin geslaagd om een website te ontwikkelen met een onderscheidend en fris design. De site is toegankelijk voor mobiele, tablet- en desktopgebruikers. Door de heldere structuur en de studiekiezer vind je snel een opleiding die het beste bij je past. 

In april 2016 heeft de website een Sitefinity website of the year 2015 award gewonnen in de categorie onderwijs.

Bezoek de website

Wat mogen we voor jou betekenen?

Het lijkt ons leuk om kennis met je te maken. Wij zijn bereikbaar via verschillende kanalen. Neem je contact met ons op? De koffie staat klaar!

roc-tilburg-foto01
roc-tilburg-foto02