Intranet design Sitecore

KRO-NCRV

Een mooi voorbeeld van hoe een fusie tot een positief resultaat kan leiden. Door inzet van een sociaal intranet worden twee bedrijven één.

Samenwerking bevorderen KRO-NCRV

In januari 2014 zijn de omroepbedrijven KRO en NCRV gefuseerd en is KRO-NCRV ontstaan. Een bedrijf met een omvang van 450 medewerkers. Beide bedrijven hadden een eigen intranet en een eigen bedrijfscultuur. De uitdaging lag er dan ook in om hier één geheel van te maken en het intranet als middel te gebruiken om de samenwerking te verbeteren. Hierbij moest veel ruimte zijn voor het sociale aspect en gebruik van beeld. 

kro-ncrv-laptop

Sociaal intranet

Het intranet is een goede mix geworden van bestaande en door de medewerkers veelgebruikte functionaliteiten en is in de nabije toekomst benaderbaar vanaf ieder apparaat. Estate speelt met dit intranet in op de trends op het gebied van sociale intranetten. 
KRO-NCRV gaat er de komende tijd voor zorgen dat het intranet in alle lagen van de organisatie gedragen en gebruikt wordt. 

kro-ncrv-responsive

Wat mogen we voor jou betekenen?

Het lijkt ons leuk om kennis met je te maken. Wij zijn bereikbaar via verschillende kanalen. Neem je contact met ons op? De koffie staat klaar!