Web Strategie agile scrum

KiesMBO

Tilburg

Hoe moeilijk is het om een goede mbo-opleiding te vinden? Hoe bepaal je de keuze voor je toekomstige beroep? Het ministerie van OCW en de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) willen jongeren te helpen om op deze vragen de juiste antwoorden te vinden.

Wat je kiest ben je zelf


In een nauwe samenwerking met Ape to Zebra, Design For Life, BlendedWorks én jongeren uit de doelgroep heeft Estate Digital het platform KiesMBO ontwikkeld. De centrale plek waar alle informatie over studie- en beroepskeuze op gebied van MBO te vinden is. KiesMBO.nl helpt jongeren op weg naar de juiste keuze uit meer dan 500 opleidingen. Het bijzondere aan dit platform is dat jongeren via verschillende wegen informatie kunnen ophalen. 

kiesmbo_1C-detailbeeld
kiesmbo_1C-vrijstaandbeeld
kiesmbo_1C-hoofdbeeld_01

De stijgende lijn aan bezoekers en grote aantallen die de interessetest afronden, geven aan dat het platform voorziet in een behoefte en dat het nu al een succes genoemd mag worden.

Wat mogen we voor jou betekenen?

Het lijkt ons leuk om kennis met je te maken. Wij zijn bereikbaar via verschillende kanalen. Neem je contact met ons op? De koffie staat klaar!