Sitecore scrum smarter results together

GGN

Voor bedrijven en ondernemers die wel eens te maken hebben met niet of slecht betalende klanten, heeft GGN een online totaaloplossing voor incasso in de markt gezet. Idee erachter? De dienst moet eenvoudig en transparant zijn, zodat ondernemers zich kunnen richten op hun core business, maar wel inzicht hebben wat GGN met hun incasso-opdracht(en) doet en tegen welke prijs.

De website

De website heeft als doel om te informeren, overtuigen & starten. Deze is ontwikkeld op het bestaande Sitecore platform van GGN. Een geslaagde penetratietest gaf het startsein voor livegang.

ggn-macbook-home
De site wordt gebruikt om nieuwe klanten aan te trekken en is daarmee het eerste contactmoment met GGN. Nadat men klant is geworden via deze website, volgt een login en  kan de klant de status verder volgen via de vertrouwde omgeving "MijnGGN”.  Ook bestaande klanten krijgen de mogelijkheid om gebruik te maken van deze nieuwe vorm van dienstverlening.
ggn-incasso-starten-tablet-smartphone

Belangrijke elementen

  • Eenvoud en transparantie zijn sleutelwoorden: dit is terug te zien in de content, FAQ pagina, video en infographics. Maar ook in de Postcode en KvK check.
  • Een rekentool waarmee snel duidelijk wordt wat de kosten en baten zijn voor de organisaties. Ontwikkeld met Google Charts.
  • Incasso’s worden rechtstreeks en via een beveiligde verbinding op de interne server van GGN geplaatst.
ggn-tablets

Wat mogen we voor jou betekenen?

Het lijkt ons leuk om kennis met je te maken. Wij zijn bereikbaar via verschillende kanalen. Neem je contact met ons op? De koffie staat klaar!

ggn-sfeer