Apps E-commerce Sitecore

DESTIL app

Tilburg

Het stond al geruime tijd op de backlog en de wens werd steeds urgenter, met de komst van het nieuwe platform zijn de mogelijkheden eindelijk onbegrensd en is mobiele uitbreiding mogelijk. De scan app is het middel waarmee DESTIL echt de harten van haar klanten gaat winnen. Een app puur voor de klant, om het bestelproces nog eenvoudiger te maken.

De bouw gaat altijd door en vertraging kost geld, DESTIL wil haar klanten dan ook zoveel mogelijk ondersteunen en in geen enkel geval de belemmerende factor zijn. Service staat voorop en als een van de grote klanten hinder ondervind in het bestelproces dan gaat DESTIL hier direct mee aan de slag. Voorraadbeheer is op een bouwplaats nog niet altijd zo eenvoudig. Een container geordend houden en ook nog op tijd de nieuwe voorraad bestellen ging vaak gepaard met administratieve rompslomp en koortsachtige telefoontjes naar de verkoop binnendienst medewerker.
Destil Scan App - Flow

Dat is vanaf nu verleden tijd. De DESTIL scan app maakt het mogelijk om direct de producten te scannen en een bestelling te plaatsen. De procedure is verder gelijk aan de webshop en biedt de klant dan ook dezelfde gemakken. Zie hiervoor ook de case waarin al deze gemakken worden toegelicht.
Na een succesvolle pilotfase gaan vanaf deze week ruim 100 klanten gebruik maken van de Scan app.

Destil Scan App - Animation

De technische details:

  • Een native app voor Android en iOS. Waarbij gebruik is gemaakt van Swift voor de iOS app.
  • Sitecore Client Service als middle layer tussen Sitecore & app.
Destil Scan App

Wat mogen we voor jou betekenen?

Het lijkt ons leuk om kennis met je te maken. Wij zijn bereikbaar via verschillende kanalen. Neem je contact met ons op? De koffie staat klaar!