Sitefinity Samenwerking agilelicious

De Haagse Hogeschool

Een fijne samenwerking met TamTam heeft zijn vruchten afgeworpen. De nieuwe website voor De Haagse Hogeschool is medio september live gegaan en het resultaat mag er wezen. Een prachtige, frisse site met veel aandacht voor de opleidingen.

Expertise uit diverse hoeken

Het online team van De Haagse Hogeschool heeft verschillende partijen geselecteerd om samen tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Estate heeft hiervoor nauw samengewerkt met TamTam. Onze expertise is ingeschakeld voor de inrichting van het Progress Sitefinity CMS.


Haagse hogeschool

Smarter results together

Vanaf juni 2016 heeft het team van Estate gedurende twee dagen per week op locatie gewerkt. Hierdoor is er een intensieve samenwerking geweest met de Front-end developers van TamTam en het online team van De Haagse Hogeschool.

De perfecte samenwerking tussen Estate en TamTam is voor mij een ontzettend fijne verassing geweest. Het is allemaal heel logisch en voor de redacteuren gebruiksvriendelijk ingericht. Er is goed meegedacht vanuit Estate, zo kreeg ik altijd meerdere opties waar ik uit kon kiezen. Daarnaast was het ook gewoon ontzettend gezellig, zelfs in hele knusse ruimtes met heel veel schermen!

Monique van Leeuwen, product owner bij De Haagse Hogeschool

Een nieuw begin

De website van De Haagse Hogeschool is compleet vernieuwd. Hierbij kun je denken aan het volgende:

  • Nieuwe content en strategie
  • Nieuw design
  • Nieuw CMS, waarbij is gekozen voor het Progress Sitefinity Content Management System.

De website is medio september live gegaan en het resultaat mag er wezen. Een prachtige, frisse site met veel aandacht voor de opleidingen. Maximaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden van het CMS. Er is sprake van high availability, in niet technische termen: de site is altijd online! Door load balancing over twee servers is het risico om offline te raken tot een minimum beperkt.

Bekijk het resultaat nu online: dehaagsehogeschool.nl

Dutch Interactive Award nominatie
De website is genomineerd voor een Dutch Interactive Award 2017 in de categorie Brand.

DIA2017-klein
hhs-macbook-2

Wat mogen we voor jou betekenen?

Het lijkt ons leuk om kennis met je te maken. Wij zijn bereikbaar via verschillende kanalen. Neem je contact met ons op? De koffie staat klaar!

hhs-sfeer