Web Custom .net Sitefinity

Colliers International

Het online communicatieplatform van Colliers International zorgt voor transparantie in beschikbare exploitatiegegevens. 

De vastgoedmarkt is de laatste jaren sterk in beweging als het gaat om transparantie en compliance. Dit is dan ook de reden geweest voor Colliers International om haar communicatie omtrent de beschikbare exploitatiegegevens uit te breiden.

colliers-myoffice-laptop

Optimalisatieslagen

Volgens de Agile projectmanagementmethode Scrum is de informatiebehoefte en het doel van het platform in delen in kaart gebracht. Het platform is ontwikkeld op basis van .NET en na oplevering eerst uitgebreid getest door medewerkers van Colliers International. Het platform is toegankelijk voor opdrachtgevers, huurders en toeleveranciers. Middels het platform zijn o.a. technische en financiële rapportages beschikbaar, maar ook huur – en onderhoudscontracten. Met de optimalisering van een volledige Track&Trace is het mogelijk om de status van gemelde storingen te volgen.

colliers-myoffice-tablet

In januari 2015 is het platform gelanceerd en de resultaten liegen er niet om. In totaal zijn er bijna 2000 actieve gebruikers, waarvan ongeveer 250 gebruikers dagelijks inloggen. Via het platform zijn ruim 350 panden in beheer. Het documentenbeheer bestaat inmiddels uit ruim 25.000 bestanden en groeit nog elke dag. Het platform wordt ook gebruikt om nieuws snel te verspreiden in de interne en externe organisatie.

Wat mogen we voor jou betekenen?

Het lijkt ons leuk om kennis met je te maken. Wij zijn bereikbaar via verschillende kanalen. Neem je contact met ons op? De koffie staat klaar!