Web Storytelling Sitefinity

Amarant Groep

Een project op maat om het nieuwe bedrijfsonderdeel van Amarant door middel van storytelling zo goed mogelijk in beeld te brengen.

Opmaat Brabant bij arbeidsbeperking

Een nieuw bedrijfsonderdeel van Amarant, Opmaat Brabant, dient herkenbaar en vindbaar te worden via een operationele website, folders en een goed bereikbaar loket. Het bedrijfsonderdeel richt zich op trajecten gericht op het vinden en behouden van werk voor mensen met een arbeidsbeperking. Succesverhalen kunnen in woord en beeld gedeeld worden.

website-opmaatbrabant

Cliënt aan het woord

Het project is gestart met een strategische sessie om samen te komen tot de online doelen. Het unieke aan dit project is dat wij ook over de offline middelen hebben mogen meedenken. Dit project leent zich voor storytelling en dit is in alle uitingen doorgevoerd. Door de betrokkenen (ofwel cliënten) zelf aan het woord te laten, krijgt de bezoeker een beter beeld van de mogelijkheden en ervaringen. 
Er is een huisstijldocument ontwikkeld en aan de hand daarvan het drukwerk. Voor de videocreatie is samengewerkt met één van onze partners: Curious Media. 
Daarnaast is er gewerkt aan webcontentcreatie, de ontwikkeling van een YouTube kanaal en heeft onze online marketeer gezorgd voor een goede start.

logo-opmaatbrabant stationary

Herkenbaar en bereikbaar

Het resultaat is een overzichtelijke website die door de praktijkverhalen en video’s een goed beeld geeft van het concept en doel van Opmaat Brabant. De cliënten delen hun ervaringen in eigen woorden. Dit is herkenbaar voor de doelgroep. Door gebruik van video is het ook voor mensen die moeite hebben met begrijpend lezen, snel duidelijk wat de kracht is van het bedrijfsonderdeel. Bedrijven die bijvoorbeeld de website bezoeken, zien in één oogopslag de kracht en motivatie van deze medewerkers. Daarnaast kunnen zij eenvoudig telefonisch of per e-mail contact opnemen.

Bezoek de website

Wat mogen we voor jou betekenen?

Het lijkt ons leuk om kennis met je te maken. Wij zijn bereikbaar via verschillende kanalen. Neem je contact met ons op? De koffie staat klaar!

sfeer01
sfeer02