Web Intranet Strategie Apps Sitecore

ABN Amro Commercial Finance

Vertrouwen en professionaliteit stonden bij ABN Amro Commercial Finance centraal in de selectieprocedure voor een online partner. Op basis van de resultaten uit het Gardner Magic Quadrant is gekozen voor het Sitecore CMS. Als Sitecore partner kwam men vervolgens snel uit bij Estate, waarna een intensieve samenwerking volgde.

Strategische sparringpartner gezocht

De vraag was duidelijk: strategisch online advies, waarbij de focus ligt op onderlinge samenhang, branding en engagement. De klant content en advies op maat aanbieden. Dit alles met als doel om de conversie te verhogen en de internationale bekendheid van ABN Amro Commercial Finance te vergroten.

website
website-responsive-ABN

Internationale samenwerking

Maandelijkse bijeenkomsten, afwisselend op locatie in het buitenland of bij Estate, waarbij uitgebreid gebrainstormd wordt. Op basis van resultaten en statistieken worden vervolgplannen gemaakt. ABN Amro Commercial Finance maakt gebruik van het Customer Experience Platform van Sitecore.

ipad-portal-app ipad-portal-app

Smart result

In de afgelopen twee jaar is onder andere een nieuwe website gerealiseerd, in huisstijl van ABN Amro, die toch ruimte biedt voor de specifieke marktbenadering per land. Tevens is er een App ontwikkeld met Quick Scan en productinformatie om het verkoopproces te ondersteunen.

Bezoek de website

Wat mogen we voor jou betekenen?

Het lijkt ons leuk om kennis met je te maken. Wij zijn bereikbaar via verschillende kanalen. Neem je contact met ons op? De koffie staat klaar!