• Sitefinity scrum education

  Summa college

  Via de succesverhalen uit de onderwijs sector wist ook het Summa College haar weg te vinden naar Estate. En met een duidelijke wens. Een responsive, corporate website die de toekomstige student informeert en helpt bij de studiekeuze.

 • Web Strategie E-commerce Sitecore

  Destil

  In 2017 wil DESTIL een substantieel deel van haar omzet, minimaal 20%, online realiseren en ook het conversieratio moet flink omhoog. Het vorige platform was hier niet meer geschikt voor. Het draaide op een verouderde versie van Sitecore en is gebaseerd op een koppeling met een oud systeem. Tijd om met een schone lei te beginnen.

 • Sitefinity Samenwerking agilelicious

  De Haagse Hogeschool

  Een fijne samenwerking met TamTam heeft zijn vruchten afgeworpen. De nieuwe website voor De Haagse Hogeschool is medio september live gegaan en het resultaat mag er wezen. Een prachtige, frisse site met veel aandacht voor de opleidingen.

 • agile Samenwerking

  Fontys Hogescholen

  Een project met een duidelijke missie: ook mobiele bezoekers een warm welkom heten. De website moet aansluiten bij de huidige trends en met name de jongere doelgroep van Fontys optimaal ondersteunen bij het maken van de juiste studiekeuze. 

 • Web Sitecore agile

  Wecycle

  Een nieuwe, eigentijdse website ontwikkeld op basis van het Sitecore platform, waar de totaal uiteenlopende stakeholders antwoorden snel kunnen vinden.

 • Intranet Sitecore agile

  CZ Zorgverzekeringen

  De medewerkers van CZ doen alles voor betere zorg. Ze willen klanten de best mogelijke zorg bieden tegen een zo’n laag mogelijke premie. Om dit voor elkaar te krijgen is goede samenwerking en het delen van kennis cruciaal. Het nieuwe intranet ondersteunt hierbij.

 • Strategie Apps Sitecore

  Veiligheidsregio MWB CIST app

  Met een omni-channel aanpak streeft de Veiligheidsregio MWB naar een verhoging van de veiligheid in de regio. Veiligheid voor elkaar, door te focussen op informatievoorziening en ketenintegratie. De CIST app is het nieuwste product in deze strategie.

 • Web Sitecore

  Amphia

  Een nieuwe website voor Amphia die antwoord geeft op de hoofdvraag van vele bezoekers: wat betekent de behandeling voor mijn leven?