• Apps E-commerce Sitecore

  DESTIL app

  Het stond al geruime tijd op de backlog en de wens werd steeds urgenter, met de komst van het nieuwe platform zijn de mogelijkheden eindelijk onbegrensd en is mobiele uitbreiding mogelijk. De scan app is het middel waarmee DESTIL echt de harten van haar klanten gaat winnen. Een app puur voor de klant, om het bestelproces nog eenvoudiger te maken.

 • Sitefinity Samenwerking agilelicious

  De Haagse Hogeschool

  Een fijne samenwerking met TamTam heeft zijn vruchten afgeworpen. De nieuwe website voor De Haagse Hogeschool is medio september live gegaan en het resultaat mag er wezen. Een prachtige, frisse site met veel aandacht voor de opleidingen.

 • agile Samenwerking

  Fontys Hogescholen

  Een project met een duidelijke missie: ook mobiele bezoekers een warm welkom heten. De website moet aansluiten bij de huidige trends en met name de jongere doelgroep van Fontys optimaal ondersteunen bij het maken van de juiste studiekeuze. 

 • Web Sitecore agile

  Wecycle

  Een nieuwe, eigentijdse website ontwikkeld op basis van het Sitecore platform, waar de totaal uiteenlopende stakeholders antwoorden snel kunnen vinden.

 • Strategie Apps Sitecore

  Veiligheidsregio MWB CIST app

  Met een omni-channel aanpak streeft de Veiligheidsregio MWB naar een verhoging van de veiligheid in de regio. Veiligheid voor elkaar, door te focussen op informatievoorziening en ketenintegratie. De CIST app is het nieuwste product in deze strategie.