• Sitecore

  myWecycle

  Wecycle is de non-profitorganisatie die de inzameling, recycling en rapportage van e-waste op zich neemt. In 2016 heeft Wecycle samen met inzamelpartners 110 miljoen kilo e-waste ingezameld. Rondom deze inzameling en rapportage zijn bedrijfsprocessen ontstaan die voorheen via verschillende applicaties liepen. Dat is met de komst van de alles in 1 oplossing myWecycle verleden tijd.

 • onderwijs Umbraco

  De Rooi Pannen

  De Rooi Pannen staat voor kwalitatief, hoogstaand onderwijs en is uniek in zijn soort, de regio en véél meer dan een school. Het 50-jarig jubileum bleek de perfecte gelegenheid om het nieuwe communicatieconcept te lanceren. De leerling staat al jaren centraal, maar nu ook online in the spotlight.

 • Sitecore crisiscommunicatie

  Veiligheidsregio Kennemerland

  Veiligheidsregio Kennemerland (VRK) neemt de leiding en coördineert de inzet van de hulpdiensten, gemeenten en partners in de regio. Dit draagt bij aan het efficiënt handelen tijdens een incident of crisis, als ook aan passende nazorg. Met het nieuwe platform zet de VRK grote stappen op het gebied van risico-en crisiscommunicatie.

 • Apps E-commerce Sitecore

  DESTIL app

  Het stond al geruime tijd op de backlog en de wens werd steeds urgenter, met de komst van het nieuwe platform zijn de mogelijkheden eindelijk onbegrensd en is mobiele uitbreiding mogelijk. De scan app is het middel waarmee DESTIL echt de harten van haar klanten gaat winnen. Een app puur voor de klant, om het bestelproces nog eenvoudiger te maken.

 • Web Sitecore agile

  Wecycle

  Een nieuwe, eigentijdse website ontwikkeld op basis van het Sitecore platform, waar de totaal uiteenlopende stakeholders antwoorden snel kunnen vinden.