• smarter results together

  Zonnebloem

  De Zonnebloem is een op en top vrijwilligersorganisatie en wordt helemaal door vrijwilligers bestuurd. Dat geldt niet alleen voor de plaatselijke, regionale en provinciale afdelingen van de Zonnebloem, maar ook voor het hoogste toezichthoudende en besluitvormende orgaan: de Nationale Vergadering.

  Rotterdam
 • Strategie smarter results together

  Woonstad Rotterdam

  Estate online samenwerking met Woonstad Rotterdam. Van online strategie en SEO tot het bouwen van applicaties en vormgeven van e-marketing campagnes. Jarenlang dé vaste partner van woningcorporatie Woonstad Rotterdam.

   

  Rotterdam
 • Orckestra

  Stichting Vluchteling

  De website van Stichting Vluchteling geeft de bezoeker een zo helder mogelijk beeld over hoe zij opereert en wat Stichting Vluchteling betekent voor vluchtelingen. Waar, wat en hoe Stichting Vluchteling te werk gaat en welke hulp zij bieden zijn onderdelen die belicht worden op de website. Het is een platform dat bezoekers activeert vanuit waardevolle content. 

  Rotterdam
 • Sitecore

  Kinderpostzegels

  Wij hielpen Kinderpostzegels met het ontwikkelen van een nieuwe online community.
  Kinderpostzegels is een fenomeen in Nederland. Vooral dankzij de jaarlijkse Kinderpostzegelactie, uitgevoerd sinds 1948 door 200.000 kinderen uit groep 7/8. Maar Kinderpostzegels doet veel meer om het leven van kinderen en de omstandigheden te verbeteren. Om een stap te maken in een snel veranderend fondsenwervend Nederland was er de behoefte aan een nieuwe online omgeving die inspeelt op deze veranderingen.

  Rotterdam
 • Sitecore

  myWecycle

  Wecycle is de non-profitorganisatie die de inzameling, recycling en rapportage van e-waste op zich neemt. In 2016 heeft Wecycle samen met inzamelpartners 110 miljoen kilo e-waste ingezameld. Rondom deze inzameling en rapportage zijn bedrijfsprocessen ontstaan die voorheen via verschillende applicaties liepen. Dat is met de komst van de alles in 1 oplossing myWecycle verleden tijd.

  Tilburg
 • onderwijs Umbraco

  De Rooi Pannen

  De Rooi Pannen staat voor kwalitatief, hoogstaand onderwijs en is uniek in zijn soort, de regio en véél meer dan een school. Het 50-jarig jubileum bleek de perfecte gelegenheid om het nieuwe communicatieconcept te lanceren. De leerling staat al jaren centraal, maar nu ook online in the spotlight.

  Tilburg
 • Sitecore crisiscommunicatie

  Veiligheidsregio Kennemerland

  Veiligheidsregio Kennemerland (VRK) neemt de leiding en coördineert de inzet van de hulpdiensten, gemeenten en partners in de regio. Dit draagt bij aan het efficiënt handelen tijdens een incident of crisis, als ook aan passende nazorg. Met het nieuwe platform zet de VRK grote stappen op het gebied van risico-en crisiscommunicatie.

  Tilburg