• Layher

  Layher is de grootste producent en leverancier op het gebied van steigersystemen in Europa: zonder Layher geen Vrienden van Amstel Live. Om maar iets te noemen.

  Tilburg
 • Web Strategie agile scrum

  KiesMBO

  Hoe moeilijk is het om een goede mbo-opleiding te vinden? Hoe bepaal je de keuze voor je toekomstige beroep? Het ministerie van OCW en de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) willen jongeren te helpen om op deze vragen de juiste antwoorden te vinden.

  Tilburg
 • Web Sitecore

  Erasmus MC

  Mireille Spapens, hoofd Marketing en Communicatie: “Het Erasmus MC was hard toe aan een frisse, nieuwe website met een moderne look. Bij de ontwikkeling van de website speelden de gebruikers een belangrijke rol. Dat blijft zo. Met die betrokkenheid kunnen we de site blijven verbeteren.”

 • Strategie smarter results together

  Woonstad Rotterdam

  Estate is de trotse digitale partner van Woonstad Rotterdam. 
  Vanaf 2011 is Estate actief met de invulling van de digitale ambities van Woonstad. In nauwe samenwerking met Woonstad zijn er de afgelopen jaren diverse succesvolle trajecten gerealiseerd. Van het bouwen van de mobiele woonstad app tot het ontwikkelen van de Stadswonen site en huurdersportalen. Er is daarnaast sprake van een continue doorontwikkeling van de online omgeving van Woonstad.

  Rotterdam
 • Orckestra

  Stichting Vluchteling

  Het almaar groeiende aantal vluchtelingen wereldwijd, de stijgende humanitaire noden en de Europese vluchtelingencrisis leiden in Nederland tot veel discussie, maar ook tot veel betrokkenheid. De nieuwe corporate website voor Stichting Vluchteling is een informatief en gebruiksvriendelijk platform dat bezoekers activeert een bijdrage te leveren vanuit waardevolle content. 

  Rotterdam
 • Sitecore

  myWecycle

  Wecycle is de non-profitorganisatie die de inzameling, recycling en rapportage van e-waste op zich neemt. In 2016 heeft Wecycle samen met inzamelpartners 110 miljoen kilo e-waste ingezameld. Rondom deze inzameling en rapportage zijn bedrijfsprocessen ontstaan die voorheen via verschillende applicaties liepen. Dat is met de komst van de alles in 1 oplossing myWecycle verleden tijd.

  Tilburg
 • onderwijs Umbraco

  De Rooi Pannen

  De Rooi Pannen staat voor kwalitatief, hoogstaand onderwijs en is uniek in zijn soort, de regio en véél meer dan een school. Het 50-jarig jubileum bleek de perfecte gelegenheid om het nieuwe communicatieconcept te lanceren. De leerling staat al jaren centraal, maar nu ook online in the spotlight.

  Tilburg
 • Sitecore crisiscommunicatie

  Veiligheidsregio Kennemerland

  Veiligheidsregio Kennemerland (VRK) neemt de leiding en coördineert de inzet van de hulpdiensten, gemeenten en partners in de regio. Dit draagt bij aan het efficiënt handelen tijdens een incident of crisis, als ook aan passende nazorg. Met het nieuwe platform zet de VRK grote stappen op het gebied van risico-en crisiscommunicatie.

  Tilburg