nieuws

Digitaal bureau Estate neemt Gengu over

Estate Digital uit Tilburg neemt branchegenoot Gengu over en opent hiermee kantoor Estate Rotterdam. De overname is vanaf 29 januari 2018 definitief. Estate Digital bestaat hierdoor uit ruim 50 medewerkers verspreid over Tilburg, Rotterdam en Lissabon. Marc Gutlich blijft directeur van deze vestiging en kijkt uit naar de samenwerking met Alex Otten en Roel de Groot van Estate Digital.

Met ruim 21 jaar ervaring, sterke technische expertise en keuze voor betrouwbare C#.Net platformen bezorgt Estate iedereen een “state of the art experience”. Dit doen zij voor klanten als Wecycle, DESTIL, meerdere Veiligheidsregio’s en ABN Amro Commercial Finance. Om hun ambities en groei op korte termijn waar te maken is de overname sinds vandaag een feit. Gengu heeft eveneens sterkte technische expertise en levert betrouwbare C#.Net platformen. Dit doen zij voor klanten als Kinderpostzegels, Stichting Vluchteling, Woonstad Rotterdam en de Zonnebloem.

Marc Gutlich is sinds 1999 actief in de online business en is zijn carrière gestart bij verschillende software partijen waarna hij Gengu heeft opgericht. “Gengu is een relatief klein bureau waar hard wordt gewerkt in een hecht team. Jaren geleden heb ik Alex Otten en Roel de Groot al leren kennen en het contact was altijd goed, de gesprekken over een samenwerking met Estate voelden dan ook direct vertrouwd. Wij delen hetzelfde DNA en de passie voor het vak. De klik is er en wij staan te springen om samen stappen te gaan maken. Zeker nu hebben we als Estate de slagkracht om mee te gaan in de ambities en marktbewerking.”

Alex Otten, directeur Estate over deze overname: “De komende jaren staan in het teken van groei en het uitbreiden van onze propositie. Gengu past erg goed in deze ambitie. We zijn bezig met het uitbouwen van onze organisatie om klaar te zijn voor de digitale transformatie van onze klanten. Met Marc hebben we een ervaren ondernemer in huis gehaald die ons gaat helpen bij onze plannen.”

Wilt u meer informatie? Neem contact op met directeur Alex Otten of Roel de Groot van Estate Digital op 013-5350435 of mail naar info@estate.nl.